GENUS Ohjelmat arrow GENUS Senior

GENUS Senior   PDF  Print  E-mail 

GENUS Senior on suomalainen sukututkimusohjelma, jonka avulla pidät sukusi tiedot hyvässä järjestyksessä. Voit syöttää, muokata ja tulostaa sukutietojasi ohjelman monipuolisten toimintojen avulla.

Tarkemmat tuotetiedot löydät Ominaisuudet -sivulta. GENUS Seniorista on myös saatavana maksuton demo.

Tiedätkö millaista oli esivanhempiesi elämä?

Anders Herman Niskanen oli talollinen 1800-luvun Kainuussa. Hänen perheeseensä kuului puoliso Katri ja neljä tomeraa poikaa. Nämä tiedot näet viereisestä perusikkunasta. Genuksella voit helposti pitää suvun tiedot järjestyksessä. Perhetaulusta saat hiirtä napsauttamalla esiin lasten tai vanhempien tiedot. Perustietojen lisäksi voit tallentaa vapaata tekstiä henkilön elämänvaiheista. Anders Herman muuttui arkistoista löytyneistä tiedoista tutunoloiseksi, omaksi esivanhemmaksi.

Sukusi historia on tuntemisen arvoinen  

Kainuun Niskasten sukua on tutkittu 1500-luvulle asti. Viereisessä kuvassa näet Andersin esivanhempia kahdeksan sukupolvea taaksepäin. Sukupuusta voit valita nopeasti eri henkilöitä ja tutkia heidän tietojaan. Genuksen hakutoiminnoilla voit etsiä henkilöitä kaikilla haluamillasi hakuehdoilla. Arkistojen tutkimiseen käyttämäsi aika ei mene hukkaan, kun saat suvun tiedot nopeasti esiin käyttökelpoisessa muodossa. Henkilöille voidaan tallentaa myös osoitetiedot, jolloin GENUS toimii sukuseuran jäsenrekisteri-ohjelmana.

Sukututkimus on arvokasta työtä, jonka tuloksista jälkipolvet voivat nauttia. Kerätyistä tiedoista voidaan ottaa helposti monipuolisia raportteja. Näin Andersin jälkeläiset saavat tietoa esi-isästään ja voivat välittää ne eteenpäin omille lapsilleen. Genuksen tulostuksista saat selkeän kuvan suvustasi. Tallettamasi tiedot, tekstit ja kuvat voit tulostaa valmiina sukukirjana.

Tekstiä, kuvaa ja ääntä  

Valokuvat vuosikymmenten takaa ovat arvokkaita muistoja omista esivanhemmistamme. Myös Andersin perheestä löytyi ryppyinen valokuva. Tarinan mukaan Andersin poika Eelis piiloutui isänsä selän taakse vierasta valokuvaajaa pakoon. Nyt kuvat ja ääni voidaan liittää henkilön tietoihin Genuksen avulla. Andersin aikana äänen tallentaminen ei ollut mahdollista. Muuten perhekuvaan olisi voitu yhdistää myös hänen puhettaan.


Uutisia
21.8.2008: Genuksen www-sivuja päivitetty
21.8.2008: Genus Senior ja Windows Vista
29.6.2004: GENUS Senior 2.24 julkaistu
24.6.2004 - www.genus.fi avattu


Citius Group Oy
Ahontie 1, 87250 KAJAANI
GENUS-tuki: helpdesk@genus.fi